Kwaliteit

Quality in Design zet hoog in op kwaliteit. Voor ons is kwaliteit geen abstracte term. Het vertaalt zich in de 3 pijlers onder ons bureau: Betrouwbaarheid, Duurzaamheid en Vakkundigheid. Daardoor komen onze klanten steeds weer bij ons terug en dat beschouwen we als een groot compliment.

 

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij streven er naar de klant zo goed mogelijk te informeren gedurende het hele bouw- of adviestraject.

Het is voor de klant van belang dat hij van tevoren een zo nauwkeurig mogelijke inschatting kan maken omtrent de te verwachten kosten en de tijdsplanning, zodat hij zijn plannen hierop kan afstemmen en niet achteraf te maken krijgt met onverwachte ‘addertjes onder het gras’.

 

Duurzaamheid

Duurzaamheid is voor Quality in Design een vanzelfsprekend onderdeel van de kwaliteit die wij nastreven. De invloed die wij tijdens het ontwerpproces kunnen uitoefenen om een zo duurzaam mogelijk resultaat te behalen focust op 3 deelgebieden:

  • Materiaalkeuze
  • Duurzaamheid tijdens de gebruiksfase
  • Socio-esthetische duurzaamheid

 

Vakkundigheid

Quality in Design werkt uitsluitend met gediplomeerd en gekwalificeerd personeel. Personeel dat zijn afspraken nakomt en gemotiveerd is om een topproduct neer te zetten, of het nu gaat om een tuinhuisje of een complete villa.